Vurderet 4,7 / 5 mulige stjerner på baggrund af 20 anmeldelser fra Facebook​​

    

A-T Boligservice ApS

Nybyggeri og totalentrepriser

Nybyggeri med totalentreprise

Hvis du overvejer nybyggeri, tilbyder vi hos A-T Boligservice totalentrepriser. Det vil sige at vi tilbyder at stå for hele bygningsprocessen fra start til slut. Vi sammensætter et hold af håndværkere om vi plejer at samarbejde med, så du kan være sikker på at få e professionel byggeløsning.

At bygge et nyt hus er en af de største beslutninger i dit liv. Derfor anbefaler vi at i ikke gør det alene. A-T Boligservice har erfaring med nybyggeri, og vores dygtige tømrere og snedkere kan hjælpe med at forvandle dit drømmehus til virkelighed.

Når du starter på et nyt byggeprojekt, er der som regel rigtig mange ting man skal tage stilling til. Placering af byggeriet, valg af indvendige og udvendige materialer, hvordan er tilkørselsforholdene? Og hvordan optimere du byggeriet i forhold til lokalplanen? Hos A-T Boligservice har vi mange års erfaring med denne type spørgsmål og kan derfor være med til at rådgive dig gennem hele forløbet.

Måske har dit nuværende hus større potientale og flere muligheder som ikke er udnyttet idag. Hvis det er tilfældet tilbyder vi også ombygning og tilbygning, skræddersyet til dine behov. Det er i nogle tilfælde et alternativ eller en mindste ligeså god mulighed som at bygge nyt.

Derfor skal du vælge nybyggeri

Den største fordel ved at vælge nybyggeri er, at du får frie rammer til at bygge lige netop det drømmehus du ønsker. Du behøver ikke lede efter et hus der møder alle din krav og præferencer, når du kan få det bygget til at opfylde dem alle på én gang. Selvom du ikke har alle svarene fra starten, er vi rigtig gode til at lytte til dine ønsker og behov og derved hjælpe dig med at virkeliggøre dine drømme.

Når du vælger nybyggeri, sigter vi efter at gøre hele processen til et godt minde for dig og din familie. Vi står gerne for alle de kedelige detaljer og bøvlet, mens i er med så snart der skal træffes de sjove og vigtige beslutninger.

Kontakt os og få et tilbud på dit nybyggeri

A-T Boligservice er åbne over for alle former for nybyggeri både privat og erhverv. Vi tager selvfølgelig gerne en uforpligtende snak og levere et tilbud på dit byggeprojekt. Kontakt os for mere information, eller hvis du kunne tænke dig en uforpligtende samtale.

Kontakt os

A-T Boligservice ApS

Informationer

  • Avntoftvej 2
    6300 Gråsten
  • CVR: 36983957

Find os

Vi er en del af: