Forsikringskader​

Hurtig og effektiv hjælp til dine forsikringsskader

Hos A-T Boligservice har vi erfaring med at reparerer og udbedrer alle typer forsikringsskader på bygninger og boliger. Hvad enten her er tale om vandskader, stormskader eller brandskader, tager vi gerne dialogen med forsikrings taksator, så der bliver skabt en klar og forståelig dialog i forbindelse med prisfastsættelse til reparationerne og afregningen med forsikringsselskabet.

Vi fjerner vandskader

Vandskader er en af de mest udbredte forsikringsskader i Danmark. En vandskade i hus eller bolig kan få alvorlige konsekvenser for de beboende. Derfor er det rigtig vigtigt at reagere så hurtigt som muligt så skaden kan formindskes. Ved oversvømmelser eller kloakproblemer, har vi forbindelser til en god VVS’er Hvis du har en vandskade så kontakt os endelig så vi kan hjælpe dig med en hurtig og effektiv løsning.

​​

Vi reparerer stormskader

Efter en storm eller orkan får vi ofte anmelder om skader på husenes gavle og tage. I langt de fleste tilfælde skyldes disse skader et dårligt håndværksmæssigt arbejde, eller mangel på stormsikring under konstruktionen. A-T Boligservice stiller vores dygtige tømrere til rådighed, til reparationer af ødelagt tag og gavl. Hvis dele af taget er blæst væk, skal du hurtigst muligt afdække taget for at kan modvirke følgeskader.

Vi genopbygger efter brandskader

Hvis dit hus eller din bolig har været udsat for brand som har efterladt skader, så står vores tømrer klar til at hjælpe dig med genopbygningen. Brandskader på bygninger er ofte omfattende, derfor er det vigtigt at få hjælp til restaureringen hurtigst muligt, så du undgår eventuelle fejl der kan være svære at rette op på senere.

Vi hjælper desuden også med andre typer af forsikringsskader både for private og erhverv.

Har du brug for mere information?

Hvis du har været udsat for en skade og har brug for vores hjælp, eller hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende forsikringsskader, så kontakt os endelig.

​​

SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen herunder og vi vil kontakte dig snarest muligt.​

Navn
Telefon *
 
E-mail *
 
Adresse
Postnr
Besked
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt