Tilbygning og ombygning af hus tilbydes

​Drømmer du om en ombygning af hus, eller står du og skal have tilbygget en ny udestue eller garage? Hos A-T Boligservice i Gråsten står vores hold af dygtige tømrere, med mange års erfaring indenfor faget, klar til at hjælpe dig. Vi står altid klar til at møde dine behov for om- og tilbygning, uanset hvor stor eller lille opgaven er, og vi hjælper kunder i blandt andet Sønderborg, Aabenraa og resten af Sønderjylland.

Vi hjælper dig med renovering og ombygning af hus

I mange tilfælde kan det betale sig at få foretaget en ombygning eller tilbygning i stedet for at flytte i nyt hus. Børnene behøver ikke at skifte til en ny skole, man bliver i nabolaget, man skal ikke til at bøvle med at flytte alt inventaret, og så skaber man en forøgelse af værdien på den eksisterende ejendom.

Forøgelse af værdien i huset kunne også ske ved en helt almindelig renovering af huset, som udskiftning af vinduer og døre, nyt tag eller lignende.

Hvad koster en tilbygning?

Vores priser på en tilbygning eller ombygning af hus kan variere og afhænger af en række faktorer som blandt andet de anvendte materialerne og fremgangsmetoden. Netop derfor kan det være svært at estimere den samlede pris på en ombygning, før vi har foretaget en gennemgående vurdering og taget højde for potentielle faldgruber.

Vi vil meget gerne hjælpe jer gennem hele forløbet, lige fra prisvurdering, valg af størrelser, form og materialer til selve ombygningen.

Vi står klar til at hjælpe dig med tilbygningen

Hvis du mangler en sparringspartner til dit tilbygningsprojekt, står vi hos A-T Boligservice altid til rådighed. Vi kan rådgive dig om, hvor på huset det ville være mest optimalt at få lavet en tilbygning, uden at komprimere husets arkitektoniske udtryk. 

Om du vil bevare det originale og lave en naturlig forlængelse med lignende materialer, eller lade tilbygningen adskille fra resten af huset, giver vi dig vores professionelle anbefaling, for at nå den mest bæredygtige løsning.

Vi hjælper dig selvfølgelig også med byggetilladelser, energikrav og hvis du har spørgsmål om lovgivningen i forhold til bebyggelse.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en til- eller ombygning

Er du interesseret i at høre mere, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på tilbygning, ombygning eller renovering af hus, kan vi kontaktes på telefon 73 70 91 92 eller e-mail at@atbs.dk

SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen herunder og vi vil kontakte dig snarest muligt.​

Navn
Telefon *
 
E-mail *
 
Adresse
Postnr
Besked
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt