Nybyggeri og totalentrepriser

​Hvis du overvejer nybyggeri, tilbyder vi hos A-T Boligservice i Gråsten totalentrepriser. Det vil sige, at vi tilbyder at stå for hele bygningsprocessen fra start til slut. Vi sammensætter et hold af håndværkere, som vi plejer at samarbejde med, så du kan være sikker på at få en professionel byggeløsning.

Vi hjælper kunder, der ønsker at bygge et hus, i blandt andet Sønderborg, Aabenraa og resten af Sønderjylland.

At bygge et nyt hus er en af de største beslutninger i jeres liv. Derfor anbefaler vi, at i ikke gør det alene. Vi har mange års erfaring med nybyggeri, og vores dygtige tømrere og snedkere kan hjælpe med at forvandle dit drømmehus til virkelighed.

Vi står klar med kyndig rådgivning

Når du starter på et nyt byggeprojekt, er der som regel rigtig mange ting man skal tage stilling til. Placering af byggeriet samt valg af indvendige og udvendige materialer, men man skal også gøre sig nogle overvejelser omkring tilkørselsforholdene, og hvordan man kan optimere byggeriet ift. lokalplanen.

Vi har stor erfaring med denne type spørgsmål og kan derfor være med til at rådgive dig gennem hele forløbet.

Måske har jeres nuværende hus større potentiale og flere muligheder, som ikke er udnyttet i dag. Hvis det er tilfældet, tilbyder vi også ombygning og tilbygning skræddersyet til dine behov. Det er i nogle tilfælde et alternativ eller en mindste ligeså god mulighed som at bygge nyt.

Derfor skal I vælge nybyggeri

Den største fordel ved at vælge nybyggeri er, at I får frie rammer til at bygge lige netop det drømmehus, I ønsker. I behøver ikke at lede efter et hus, der møder alle jeres krav og præferencer, når I kan få det bygget til at opfylde dem alle på én gang. Selvom I ikke har alle svarene fra starten, er vi rigtig gode til at lytte til jeres ønsker og behov og derved hjælpe jer med at virkeliggøre jeres drømme.

Når I vælger nybyggeri, sigter vi efter at gøre hele processen til et godt minde for jer. Vi står gerne for alle de kedelige detaljer og bøvlet, mens I er med, så snart der skal træffes de sjove og vigtige beslutninger.​​

​Hvad koster nybyggeri?

Vores priser på nybyggeri varierer meget alt efter, hvor stort et hus I ønsker at bygge, hvilke ønsker I har til valg af materialer, og hvad I ellers har af specifikke ønsker til jeres nye hus.

Vi er åbne over for alle former for nybyggeri både privat og erhverv. Vi tager selvfølgelig gerne en uforpligtende snak og levere et tilbud på jeres byggeprojekt. 

Kontakt os på telefon 73 70 91 92 eller e-mail at@atbs.dk for yderligere information eller for en pris på jeres boligdrøm. 

SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen herunder og vi vil kontakte dig snarest muligt.​

Navn
Telefon *
 
E-mail *
 
Adresse
Postnr
Besked
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt