Virsksomhedsprofil​

Troels Petersen

"Jeg er uddannet tømrer i 2005 ved Børge Hansen i Rinkenæs, og har siden været i faget. Både ved flere lokale tømrefirmaer og på den lokale trælast.

Jeg bor nu i Kværs på en nedlagt ejendom, som jeg har renoveret i gennem en del år. Er født i rinkenæs i 1985 og opvokset i gråsten.​"

Allan Clausen

"Jeg blev uddannet bygningssnedker i 2005 ved Ivan Kirkegaard tømrer- og snedkerforretning i Egernsund. Bor i Gråsten, der har jeg boet de sidste 13 år, de første 15 år boede jeg i Rinkenæs. Jeg er født år 1985.

Jeg har altid vidst jeg ville værre snedker, min far er også uddannet snedker så jeg er blevet inspireret en del i min opvækst."

Grunden til vi startede dette firma

Vi valgte at starte firma sammen i 2013 da vi begge gik med en drøm om at starte selvstændigt firma. Vi var begge lidt nervøse ved at skulle opsige fast job og lønindtægt, så vi lavede lidt arbejde i løbet af 2013 lige for at smage på det. 1/1-2014 valgte vi at gå ALL-IN og startede A-T Boligservice ApS.

​Da vi begge to brænder rigtig meget for vores fag, er vi sikker på at vi kan give jer en rigtig god oplevelse. Vi håber at i vil bruge os som jeres tømrer- og snedker firma.

​Vi vil gøre alt for at overholde aftaler og levere det perfekte udførte stykke arbejde.

​Det første år med A-T Boligservice, blev et godt år vi har fået mange nye kunder, både virksomhedder og private, samt 2 ansatte Rasmus Jensen og Jens Møller. 2 ansatte er blevet til mange flere årene efter. I dag tæller vi ca 20 mand, og har et stort netværk af samarbejdspartnerer. ​Vi ser meget frem til høre fra dig.​

SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen herunder og vi vil kontakte dig snarest muligt.​

Navn
Telefon *
 
E-mail *
 
Adresse
Postnr
Besked
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt