Skal du have et nyt tag?

Vi udfører alle former for tagarbejde

Hvis du overvejer at få lagt nyt tag på huset, carporten eller sommerhuset, så kan vi hjælpe dig i både Sønderborg, Gråsten, Aabenraa og i resten af Sønderjylland.

Med 20 ansatte der både dækker tømrere og snedkere, har vi et bredt kompetencefelt, hvilket gør, at vi kan hjælpe vores kunder med at løse alverdens opgaver, derfor kan vi også kan hjælpe dig, hvis du ønsker et nyt tag, eller hvis tager trænger til en tagrenovering.

Vi kan hjælpe dig med tagarbejde uanset tagets materiale, og vi kan blandt andet arbejde med:

  • ​Eternittag
  • Tagpaptag
  • Tegltag
  • Skifertag
  • Betontag

Spar penge på varmeregningen med efterisolering

Hvis du går med planer om en større ombygning eller en tagrenovering, kan det i stor grad betale sig at overveje efterisolering. Efterisoleringen kommer til at få en positiv indflydelse på varmeregningen og kan ende med at blive en ekstragevinst, når du får nyt tag eller foretager en tagreparation.

Udskiftning af tagelementer og tagrenovering

Udover at lægge et nyt tag for dig, har vi også mulighed for at foretage renovering af tag og udskiftninger, hvis der er behov for dette. De fleste tagkonstruktioner holder i mange årtier, men der kan undertiden være behov for enkelte reparationer eller udskiftninger af enkelte tagelementer, hvilket vi også kan hjælpe dig med.

Hvis du er lidt usikker på tagets beskaffenhed, foretager vi også tagtjek, hvilket vi gerne ledsager med et helt uforpligtende tilbud, hvis der eventuelt er brug for udbedringer.

Uanset opgaven er vi altid gode for et par velmente råd, ligesom vi også er yderst dygtige til energioptimering i forbindelse med ændringer af tagkonstruktionen.

​​

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser på et nyt tag afhænger i høj grad af, hvor stort et tag der er tale om, og hvilken type tag du ønsker. Vi udarbejder dog gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave, hvis du ønsker en konkret pris.

​Kontakt os og hør mere på telefon 73 70 91 92, skriv til vores e-mail at@atbs.dk eller udfyld vores kontaktformular.

SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen herunder og vi vil kontakte dig snarest muligt.​

Navn
Telefon *
 
E-mail *
 
Adresse
Postnr
Besked
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt