Vurderet 4,7 / 5 mulige stjerner på baggrund af 20 anmeldelser fra Facebook​​

    

A-T Boligservice ApS

Nyt tag

Nyt tag i Sønderborg, Gråsten og resten af Sønderjylland

​​Hvis du overvejer at få nyt på huset, carporten eller sommerhuset, så kan vi hjælpe dig.

Med 10 ansatte, der både dækker tømrere og snedkere, har vi et bredt kompetencefelt, hvilket gør, at vi kan hjælpe vores kunder med at løse alverdens opgaver, derfor kan vi også kan hjælpe dig, hvis du ønsker et nyt tag.

Vi kan hjælpe dig med tagarbejde uanset tagets materiale, da vi både arbejder med tegl, tagpap, stål og beton.

​Vi er beliggende i Gråsten, og vi har således hjulpet massevis af glade kunder med nyt tag i Sønderborg, Aabenraa og andre sønderjyske byer med at få nyt tag.

Spar penge på varmeregningen

Hvis du går med planer om en større ombygning eller renovering af taget, kan det i stor grad betale sig at overveje efterisolering. Efterisoleringen kommer til at få en positiv indflydelse på varmeregningen, og kan ende med at blive en ekstragevinst når du skifter taget.

Mere end bare nyt tag

​Udover at lægge et nyt tag for dig, har vi også mulighed for at foretage reparationer og udskiftninger, hvis der er behov for dette. De fleste tagkonstruktioner holder i mange årtier, men der kan undertiden være behov for enkelte reparationer eller udskiftninger af enkelte tagelementer, hvilket vi også kan hjælpe dig med.

​Hvis du er lidt usikker på tagets beskaffenhed, foretager vi også tagtjek, hvilket vi gerne ledsager med et helt uforpligtende tilbud, hvis der eventuelt er brug for udbedringer
 Uanset opgaven er vi altid gode for et par velmente råd, ligesom vi også er yderst dygtige til energioptimering i forbindelse med ændringer af tagkonstruktionen.

Har du spørgsmål? Så kontakt os

​Hvis du har lyst til at høre mere, eller i tilfælde af at du ønsker et uforpligtende tilbud på et nyt tag, er du mere end velkommen til at kontakte os telefonisk på 73 70 91 92, ligeledes kan du også sende os en e-mail på atboligservice@gmail.com, eller udfylde vores kontaktformular.

Kontakt os

A-T Boligservice ApS

Informationer

  • Avntoftvej 2
    6300 Gråsten
  • CVR: 36983957

Find os

Vi er en del af: