Vurderet 4,7 / 5 mulige stjerner på baggrund af 20 anmeldelser fra Facebook​​

    

A-T Boligservice ApS

Om- og tilbygning

Ombygning og tilbygning i Gråsten og omegn

Har du brug for en ombygning, eller står du og skal have tilbygget en ny udestue eller garage?

A-T Boligservice består af et hold af dygtige tømrere, med mange års erfaring indenfor faget. Vi står altid klar til at møde dine behov for om- og tilbygning, uanset hvor stor eller lille opgaven er.

Vi hælper dig med ombygning og renovering

I mange tilfælde kan det betale sig at få lavet en ombygning i stedet for at flytte i nyt hus. Børnene behøver ikke at skifte til en ny skole, man bliver i nabolaget, man skal ikke til at bøvle med at flytte alt inventaret, og så skaber man en forøgelse af værdien på den eksisterende ejendom.

Forøgelse af værdien i huset kunne også ske ved en helt almindelig renovering af huset, som udskiftning af vinduer og døre, nyt tag eller lignende.

Prisen for en ombygning kan variere og afhænger af en række faktorer som blandt andet, de anvendte materialerne og fremgangsmetoden. Netop derfor kan det være svært at estimere den samlede pris på en ombygning før man har lavet en gennemgående vurdering og taget højde for potentielle faldgruber.

Vi vil meget gerne hjælpe jer gennem hele forløbet, lige fra prisvurdering, valg af størrelser, form og materialer til selve ombygningen.

Vi står klar til at hjælpe dig med tilbygningen

Hvis du mangler en sparringspartner til dit tilbygningsprojekt, står vi hos A-T Boligservice altid til rådighed. Vi kan rådgive dig om hvor på huset det ville være mest optimalt at få lavet en tilbygning, uden at komprimere husets arkitektoniske udtryk. Om du vil bevare det originale og lave en naturlig forlængelse med lignende materialer, eller lade tilbygningen adskille fra resten af huset, giver vi dig vores professionelle anbefaling, for at nå den mest bæredygtige løsning.

Vi hjælper dig selvfølgelig også med byggetilladelser, energikrav og hvis du har spørgsmål om lovgivningen i forhold til bebyggelse.

Vi rådgiver dig fra start til slut

Hvis du ønsker mere information, eller et uforpligtende møde hvor der kan aftales nærmere, så kontakt os endelig.

 

Kontakt os

A-T Boligservice ApS

Informationer

  • Avntoftvej 2
    6300 Gråsten
  • CVR: 36983957

Find os

Vi er en del af: